Group Mailing list Archive

14 Jan 2020

RDA EU Travel grants for the 15th RDA Plenary Melbourne, Australia | March, 2020 - Info & webinar

Dear all,
To provide additional support and answer any questions potential applicants might have, RDA Europe is organising a Q&A webinar, tomorrow 15th of January at 12:00 CET.
For more information and registration visit: https://www.rd-alliance.org/webinar-rda-europe-early-career-and-expert-g...
We are taking the opportunity to remind you of the ongoing RDA EU Open Calls, details below:

13 Jan 2020

[Webinar] Dodatne informacije o sufinanciranju sudjelovanja na 15th RDA Plenary Meeting

Europski ogranak organizacije Research Data Alliance (RDA Europe) će 15. siječnja 2020. u 12:00 sati održati webinar gdje će odgovoriti na sva pitanja i nedoumice vezane uz prijavu na otvorene pozive za sufinanciranje sudjelovanja na skupu 15th RDA Plenary Meeting.

25 Nov 2019

Otvoreni pozivi za sufinanciranje sudjelovanja na 15th RDA Plenary Meeting | Melbourne | Ožujak 2020.

Europski ogranak organizacije Research Data Alliance (RDA Europe) nudi potpore za sedam mladih istraživača (engl. early careers) i pet iskusnih istraživača za sudjelovanje na skupu 15th RDA Plenary Meeting koji će se održati od 18. do 20. ožujka 2020. u Melbourneu. Bespovratna sredstava bit će raspodijeljena istraživačima iz svih dijelova Europe te se posebno ohrabruju prijave iz skupine od 13 država koje su se EU-u pridružile nakon 2004. godine (EU13), a u kojoj se nalazi i Hrvatska.

04 Nov 2019

Konferencija Digital Art History – Methods, Practices, Epistemologies II

U Srcu se 4. i 5. studenog 2019. godine održava međunarodna konferencija "Digital Art History – Methods, Practices, Epistemologies II". Konferencija je namijenjena istraživačima i stručnjacima koji se bave transdisciplinarnim istraživačkim inicijativama i koji su zainteresirani za razmatranje novih metodoloških, analitičkih i teoretskih saznanja iz područja digitalne povijesti umjetnosti.
 
Drugog dana konferencije će Draženko Celjak prezentirati planirane aktivnosti nacionalnog RDA čvora u okviru izlaganja "Research Infrastructure for Digital Art History".