Skip to main content

Notice

The new RDA web platform is still being rolled out. Existing RDA members PLEASE REACTIVATE YOUR ACCOUNT using this link: https://rda-login.wicketcloud.com/users/confirmation. Please report bugs, broken links and provide your feedback using the UserSnap tool on the bottom right corner of each page. Stay updated about the web site milestones at https://www.rd-alliance.org/rda-web-platform-upcoming-features-and-functionalities/.

Webinar: De Research Data Alliance – wat haal je eruit?

 • Creator
  Discussion
 • #110635

  Lisa de Leeuw
  Participant

  Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat de Research Data Alliance (RDA) voor jou kan betekenen?
  Wil je bijdragen aan een wereldwijde beweging op het gebied van het delen en hergebruiken van onderzoeksdata? 
  Schrijf je dan in voor het webinar van Ingrid Dillo, council member van de RDA en Lisa de Leeuw, coördinator van de Nederlandse RDA node.  Ingrid zal een overzicht geven van de organisatie en de verschillende werkgroepen, die binnen de RDA actief zijn en hun producten. Lisa zal ingaan op de verschillende activiteiten die ontplooid worden onder de RDA NL paraplu.
  De Research Data Alliance heeft een focus op het oplossen van culturele en technische barrières die het delen en hergebruiken van data hinderen. In deze context werken meer dan 7000 data experts van over de hele wereld samen in zo’n 95 verschillende werkgroepen. Deelname aan de RDA is gratis en staat open voor iedereen die instemt met de leidende beginselen van onder meer openheid, consensus, evenwicht en harmonisatie.
  Webinar: De Research Data Alliance – wat haal je eruit?
  Gedurende dit 45 minuten durende webinar, dat plaatsvindt op donderdag 22 november om 11:00 uur, krijg je een introductie over de Research Data Alliance, wat de organisatie jou te bieden heeft en wat je ook zelf kunt bijdragen.
  Agenda:

  RDA organisatie
  RDA werkgroepen
  RDA outputs
  RDA in Nederland 

  Registratie is nu open: https://goo.gl/forms/pqYtbn65baTktmsb2

Log in to reply.