Lanseringsseminar for Surveybanken

You are here

19 Apr 2023 UTC

Lanseringsseminar for Surveybanken

 
Date: 
19 Apr 2023

Sikt - Kunnskapssektorens tjenesteleverandør og OsloMet – Storbyuniversitetet inviterer alle som er opptatt av deling og gjenbruk av data til å delta på et lanseringsseminar for Surveybanken onsdag 19. april fra kl. 10.00 til kl. 12.00 (lunsjservering til kl. 13.00). Lanseringen holdes i Nasjonalbiblioteket på Solli plass i Oslo. Arrangementet vil strømmes.

Surveybanken er en database med flere tusen spørreundersøkelser (surveys) og rundt 750.000 spørsmål som er stilt til befolkningen helt tilbake til 1950-tallet. Tjenesten er en videreutvikling av den infrastrukturen for forskningsdata som er bygget opp ved NSD – Norsk senter for forskningsdata, gjennom flere tiår. (NSD er i dag en del av Sikt). Arbeidet med videreutvikling av tjenesten er et samarbeidsprosjekt mellom Sikt og OsloMet.

Vi ønsker deg som er nysgjerrig på hva Surveybanken er, og hvordan du kan ta den i bruk, velkommen til lanseringsseminar. Ambisjonen er at Surveybanken skal bidra til en enklere hverdag for forskere, studenter, næringslivet, byråkrater, journalister, skoleelever og undervisere.

For påmeldingsskjema og program, se her.

 

Velkommen!

 

Vennlig hilsen arrangementskomiteen fra Sikt og OsloMet